selective5

Rekruttering og bemanning

Derfor skal du velge Selective ved bemanning

Vi er spesialister som finner spesialister. Vi har gode garantier, vår kandidatbase er bred og vi har annonsepakker som bidrar til å raskt og treffsikkert finne rett person etter deres behov. Vi er små og gjør det lille ekstra for våre kunder. Vi sender ikke over kandidater som er uaktuelle. Skulle du mot all formodning ikke være fornøyd med en medarbeider fra oss finner vi en annen av våre medarbeidere med tilsvarende kompetanse. Vi tar ikke betalt før dere er fornøyde.

Bemanning

Med svingende konjunkturer og en varierende hverdag blir det stadig vanskeligere å planlegge fremtiden. Ved å involvere Selective når du skal bemanne, får du en fleksibel personalstyrke og kan tilpasse ressursene etter behov.

Du kan leie inn personell uavhengig om det innebærer tilfeldig forsterkning, rask bemanning eller avlastning av organisasjonen.

Gjennom våre engasjerte og dyktige personalkonsulenter får dere erfaring fra den bransjen og det yrkesområdet dere søker personell til. Vi er opptatt av deres behov, har store kontaktnettverk og hjelper deg raskt og effektivt å få rett person på rett plass.

Innleie blir ofte benyttet ved:

Variasjon i arbeidsmengde
Ferie, sykdom og permisjoner
Sesongvariasjon
Uregelmessige arbeidstider
Forsterkning ved prosjekt
Bemanne hele funksjoner for å fokusere på kjernevirksomheten

Rekruttering

Rekruttering av faste medarbeidere
Selective vil være en langsiktig partner for alle våre kunder, som gir den riktige personen, med den riktige kompetansen, på det riktige tidspunktet.

Kort om rekrutteringsprosessen

(Du velger naturligvis om du ønsker å få hjelp til hele prosessen eller kun deler av den)

La oss bli kjent med dere og få en forståelse av situasjonen og virksomheten. Dette er viktig for å få et bilde av hvordan den mest aktuelle kandidaten skal se ut for nettopp dere.

Vi starter å søke i nettverk av fagfolk, cv baser og personlige nettverk. I Selective har vi tilgang til norske og utenlandske baser, samtidig som vi jobber med samarbeidspartnere i Sverige, Finland og Danmark.

For at vi skal nå så bredt ut som mulig, har vi annonserings muligheter i hele Skandinavia, men meget gode priser.

Etter at vi har funnet de beste kandidatene, starter intervjuprosessen, og plukker ut de vi mener er best kvalifiserte til nettopp din stilling. Vi referansesjekker alle våre kandidater som vi sender videre og vi bombarderer aldri kunden med CVer.

Vi lager en oppsummering på de tre mest aktuelle kandidatene. Etter samtale med kunden velges så de kandidatene som er skal intervjues hos kunde, vi blir gjerne med på intervjuet hos dere dersom det er ønskelig. Hvis kunden mot formodning ikke finner noen av kandidatene interessante, gjør vi hele prosessen på nytt, kostnadsfritt. Vi tar ikke betalt før dere som kunde har ansatt kandidaten.

Når kunde selv har valgt kandidat, er det opp til dere å sende ut tilbud og underskrive en ansettelsesavtale. Jobben vår er nesten fullført.

Vi starter å søke i nettverk av fagfolk, cv baser og personlige nettverk. I Selective har vi tilgang til norske og utenlandske baser, samtidig som vi jobber med samarbeidspartnere i Sverige, Finland og Danmark.